Napi Falang

Napi Falang

Ami nem fog hiányozni Ázsiából

avagy jó ezeket néha memorizálni

2016. január 11. - gyöngyömpötty

Lassan hazafelé vesszük az irányt Bertussal - az expedició maradék kétharmada még marad, a lógós, mázlista disznók - és mivel ilyenkor kábé a hazaérkezésen belül három napon belül teszi fel magának az ember a kérdést, hogy tulajdonképpen mi a jó nyavalyáért jött egyáltalán haza, talán hasznos most összegezni mi az ami nem fog hiányozni.

1. A pornak, napkrémnek, izzadságnak és gyakorlatilag idegméreg alapú trópusi szúnyogriasztó folyadéknak az állandó elegye, ami a nap 24 órájában boritja a testemet,

2. Az állandó izzadság (még ezen felül),

3. Hogy sosem tiszta a lábam (ezt általában élvezem, de tegnap beleestem egy bokorba hazafelé és pont a talpamat sikerült lehorzsolni, ami nem teljesen problémamentes a tengerparton ugye),

4. A ruháim állaga - gondolhatjátok az eddigiekből -, és hogy sosem lehet rendesen kipakolni,

5. Az állandó izzadást mondtam már?

6. Néha lehetne megbizhatóbb wifi, mert az expedició tagjai folyton nyesztetnek, hogy lopom az isten drága napját, ahelyett hogy dolgoznék, pedig csak arról van szó, hogy szar a wifi.

7. És az állandó izzadás.

A többivel (most éppen halk jazz szól a tengerre néző éttermi részben és hajók úsznak a vizen, miközben a teámat iszom, elégedett kutyák hevernek a sziget különféle stratégiai helyein és a hangjukból itélve a gekkók is szorgosan dolgoznak a banánlevél tetőn) egész sokáig el tudnék lenni azt hiszem.

PS.: Bertussal konzultálva az alábbiakkal tudom kiegészíteni a listát:

8. A rohadt szúnyogok (én egészen hozzászoktam. Vagy csak megúsztam ezúttal).

9. A viselkedni nem tudó tizen- és huszonéves falangok, akik külön megérnének egy esettanulmányt. Sajnos kihagytuk a számításból, hogy Koh Rong szigete az elmúlt pár évben átalakult egyfajta partyhelyszínné, ahol egy rakat ifjonc üvöltő tuc-tuc zene mellett anyuci pénzén szándékozik a nap 20 órájában részegen/másnaposan heverni a tengerparton. Leginkább a spanyol kompániát nem értettük, minek iderepülni 17 órát Spanyolországból, nincs ott elég sziget?

10. A viselkedni nem tudó kínai hordák. Mondjuk engem inkább szórakoztatnak (most még).

A bejegyzés trackback címe:

https://napifalang.blog.hu/api/trackback/id/tr68260548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása