Napi Falang

Napi Falang

Szabajdiii pináaj (vagy pimáany)

avagy multikulti minden mennyiségben

2016. január 01. - gyöngyömpötty

Azt hiszem sikerült egy jó szilvesztert összehozni. Éjfélkor egy szigeten álltunk a folyócska közepén, tüzek égtek mindenfelé és fehér selyempapir lampionokat eregettek a népek az összes partokon.Mi is.

lampion1.jpg

lampion2.jpg

lampion3.jpg

lampion6.jpg

 

lampion4.jpg

lampion5.jpg

Pontban éjfélkor meg dánul, pakisztánul, laóul és magyarul üvöltöztünk, hogy boldog új évet, illetve a megfelelőit a mondott nyelveken. (Csak a helyit sikerült megjegyezni, ott van a cimben). Illetve Ahad a Szingapúrban dolgozó pakisztáni néha beleharsogta az éjszakába, hogy "Magyarok!" meg "Magyarország!" mert tavaly volt nálunk két hétig és nagyon tetszett neki. Főleg Győr. De tudta a nevét Zalaegerszegnek is. Meg Lökösházának. Közben a helyiek kaján vigyorral kinálgattak minket nyárson sült csimasszal és békával. Meg lao whiskeyvel.

Soha rosszabbat.

ahad1.jpg

ahad2.jpg

ahad4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napifalang.blog.hu/api/trackback/id/tr298219500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása