Napi Falang

Napi Falang

Jó hirek

avagy Lance és Bertus megmentették a blogot

2015. december 30. - gyöngyömpötty

Az a jó hir, hogy Lance valahogy megszögelte Fülöpöt, Bertus meg rátöltötte és lebutitotta a képek egy részét. Űgyhogy hamarosan képes beszámolók is jönnek. A rossz hir az, hogy ehhez előbb formába kell ráznom magam, mert ma megnéztük Phonesavane-t a többezer éves misztikus köcsögeivel és huszadik századi bombakrátereivel, utána meg átautóztunk Vang Viengbe, ami egy nap leforgása alatt nem kis teljesitmény. Úgyhogy megyek aludni, hogy hamar régi elbűvölő önmagam lehessek.

Addig egy paparazzo kép a blog gazdájáról, a Kuang Si vizesésnél, amint lázasan dolgozik (amilyen hülye)(ott jött az ihlet, na).

kuangsi5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napifalang.blog.hu/api/trackback/id/tr608212778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Málna Szörp 2015.12.31. 19:13:09

Ittmérnemlehetlájkolni?
A kép elsőre olyan, mintha új szenvedélyednek, a horgászatnak hódolnál mély átéléssel, az irány megválasztása még nem tökéletes, elsőre tán tücsköt-bogarat készülsz fogni a dzsungelben - várunk szeretettel a MAVIR horgász szakosztályában
süti beállítások módosítása